dijous, 23 de febrer del 2012

Patates Fregides Que No Engreixen

Bon dia! Estreno les receptes de cuina amb una de ben original i que, a més a més, si estàs de règim, la pots fer! de fet, ha estat una de les meves descobertes i gran idea per poder seguir la dieta que estic fent, menjant de manera divertida, així no m'avorriré i la podré seguir al peu de la lletra. T'animes a provar-ho? Som-hi!

INGREDIENTS (per a 2 persones o 2 racions)

- 1 albergínia
- Oli
- Sal
- Pebre dolç vermell (pimentón dulce)

PREPARACIÓ

Pelem l'albergínia i la tallem a tires, com si fossin patates fregides. 


Les posem dins d'una bossa de plàstic neta, hi tirem una mica de sal, seguidament hi tirem una mica d'oli i el pebre dolç, la quantitat segons el nostre gust. Després tanquem la bossa i la sacsegem, de manera que tots els ingredients es barregin bé. Engeguem el forn i el posem a 180º, en una safata hi col.loquem els trossets d'albergínia i ho introduim al forn. 


Deixem que es cogui durant 15 minuts, passat aquest temps girem els trossets d'albergínia perquè es coguin per l'altre costat i ho deixem al fon 15 minuts més. Et recomano que, de totes maneres, vigilis la safata, ja que depenent de com de gruixuts o prims siguin els bocinets d'albergínia es courà abans o més tard. 
Emplatem...


I ja ens ho podem menjar! A que semblen patates fregides de debò?
Aquest és un plat ideal com a acompanyament de carn o peix, però si es vol, es pot menjar també com a plat individual. 
Espero que t'hagi agradat i provis de fer-ho! ja m'explicaras com ha anat!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada